Ποιοι Είμαστε

Η εταιρία LIFELINE IKE εδρεύει στην Πυλαία Θεσσαλονίκης (Ελαιώνες) επί της οδού 17ης Νοεμβρίου 81 (Κτίρια Α, 2ος Όροφος), πλησίον Κλινικής Γένεσις. Στόχος μας είναι η παροχή ποιοτικών υπηρεσιών βιοτεχνολογίας σε νέους γονείς. Αυτό επιτυγχάνεται με την συνεργασία μας με κορυφαίες εταιρίες του εξωτερικού . Εταιρίες αδειοδοτημένες και πιστοποιημένες από σημαντικούς διεθνείς φορείς  που κατέχουν πολλές διεθνείς βραβεύσεις και διπλώματα ευρεσιτεχνίας.

Οι υπηρεσίες που προσφέρουμε σε συνεργασία με κορυφαία εργαστήρια βιοτεχνολογίας είναι η φύλαξη βλαστικών κυττάρων από το ομφάλιο αίμα και υπηρεσίες διαγνωστικών εξετάσεων. 

Είναι μεγάλη μας τιμή να είμαστε ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος για την χώρα μας της LIFELINE CORD BLOOD TISSUE BANK με έδρα την Κύπρο . Ένα πολύ ποιοτικό , αδειοδοτημένο , πιστοποιημένο , βραβευμένο και πλήρως αυτοματοποιημένο εργαστήριο βιοτεχνολογίας με μεγάλη παρουσία σε Ευρώπη , Ασία και Β. Αφρική.

Η εταιρία μας είναι αντιπρόσωπος στην Ελλάδα της BIOREP SRL προσφέροντας μη επεμβατικό προγεννητικό έλεγχο στα υπερσύγχρονα εργαστήρια της στο Μιλάνο της  Ιταλίας. Προσφέροντας στην χώρα μας τα NATIVA TEST BASIC και NATIVA TEST NEXT με υψηλό ποσοστό ακρίβειας αποτελεσμάτων.

Δέσμευση μας είναι ο εμπλουτισμός των υπηρεσιών μας με γνώμονα την ποιότητα και τον σεβασμό στους υποψήφιους αλλά και στους νέους  γονείς.